fredag 16 december 2011

Läs Book på tåget!


Ska du ut och resa i helgerna, kanske ta tåget? Passa då på att läsa SJ:s nya kundtidning Book, som ges ut i samarbete med bokbranschen. Book ska till största delen bestå av utdrag ur aktuella böcker och även innehålla material om läsande som livsstil. Magasinet riktar sig till dig som älskar att läsa, står det på omslaget. Eftersom många passar på att fördriva tiden på tåget med en bok eller tidning, passar det ju bra att ge ut ett magasin om böcker. Roligt att SJ vill uppmuntra läsandet!
Det första numret kom i oktober och innehåller 20 titlar av lika många författare, som till exempel Jonas Karlsson, Bengt Ohlsson, Lena Einhorn och  Helena von Zweigbergk.
Book ska ges ut i 120 000 exemplar två gånger om året. Den är gratis för SJ:s resenärer.
Jag passade på att läsa lite i Book på väg till Stockholm. Det är en tidning som lockar till läsning, den har behändigt format och är snyggt formgiven. Den påminner lite om tidningen Vi läser. Det är förstås meningen att man ska vilja läsa hela böckerna sedan man läst utdragen. Därför ska SJ:s resenärer kunna köpa böckerna i magasinet med hjälp av rabattkuponger och beställningskoder kopplade till Akademibokhandeln och Adlibris. Men du kan också gå till biblioteket och låna böckerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar