lördag 11 februari 2012

Bli en bättre pappa!

Det är jobbigt att vara pappa - och härligt! Det tror jag att alla pappor kan skriva under på. Martin Melin blev känd när han medverkade och vann Expedition Robinson 1997. Han har tre barn och två bonusbarn och är gift med deckarförfattaren Camilla Läckberg. I boken Coola pappor berättar han att han inte var någon bra pappa till sina två äldsta barn, men att skilsmässan fick honom att ändra sig. När dottern en dag hellre ville vara hos mamman, bestämde han sig för att han skulle bli en bra pappa - engagerad och närvarande. Kort sagt - en cool pappa.
I boken delar Martin Melin med sig av sina och andra pappors erfarenheter av barn och föräldraskap. Han tar också hjälp av experter. Coola pappor vänder sig både till den blivande och nyblivne pappan och till de män som redan är pappor men som vill bli bättre pappor.
Många olika ämnen tas upp i boken, som graviditet, förlossning, pappaledighet, bonusbarn och relationer. Det är nog många som kan känna igen sig i Martin Melins berättelser, både män och kvinnor.
Vill du bli en cool pappa - läs boken!

Finns boken att låna? Klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar