fredag 18 januari 2013

Börja träna! Det är aldrig för sent!

Efter jul-och nyårsfirande med god mat och dryck är det många som liksom jag känner att kläderna börjat sitta lite trångt. Då är det dags att börja träna och motionera!
Tyvärr är det lätt hänt att det stannar vid en tanke, eller också går man några gånger på gymmet och sedan blir det inte mer.

På biblioteket har vi många böcker om träning och motion som kan inspirera och ge tips på övningar.
Så sent som denna veckan fick vi in den här boken, Det är aldrig för sent att börja träna. Den är skriven av två välkända veteraner, Ulf Bengtsson och Jerry Williams. De har tränat ihop sedan slutet av 70-talet.
Jerry Williams fyller 70 år i år och står fortfarande på scenen, Ulf Bengtsson var som bäst trea i världen inom bodybuilding och har grundat gymkedjan World Class Gym.
De båda är levande bevis på att aldrig är för sent och att det går att nå resultat även om man blivit lite till åren.

Boken handlar om konsten att hålla kroppen ung långt upp i åren, men den handlar också om vänskap, sprudlande livsfilosofi - och lite om motorcyklar.Deras bok beskriver utförligt i ord och bild hur man tränar styrka, kondition och smidighet på bästa sätt när man fyllt 50. Här finns mängder av rikt illustrerade träningsprogram, anpassade övningar och träningstips. Dessutom goda råd kring kost och kosttillskott.

Finns boken att låna? Klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar