tisdag 27 november 2012

Välkommen på kalas!

Nu har jag hittat den perfekta boken för alla föräldrar som ska ordna barnkalas! När sonen skulle ha 7-årskalas var den stora frågan vad vi skulle hitta på för att roa ett gäng glada och energiska barn. Vilka lekar skulle vi ha och vad skulle vi bjuda på?

I boken Kalas. Roliga lekar och gott att äta tipsar Fia Arosenius Ahlanzberg om hur du fixar det perfekta kalaset för barn från 1 till 10 år.
Hon har samlat idéer för tio olika kalas, som Cirkuskalas, Grillpartaj i skogen och Discokalas. Du får förslag på lekar, mat, dryck och efterrätter, inbjudningskort och godispåsar. Det är roliga och lättgenomförda idéer - testade och väl godkända av barn. Inget av kalasen i boken blir dyrt eller särskilt tidskrävande. Den som har trångt hemma behöver inte bege sig till hamburgerrestauranger eller lekland. Bjud i stället in till ett kalas i skogen, parken eller på stranden. Eller varför inte i skolans gympasal?
Vårt barnkalas blev lyckat, men till nästa kalas kommer jag att låna den här boken för att få inspiration och hjälp i planeringen!

Finns boken att låna? Klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar