tisdag 14 december 2010

Jultidningar!

Vill du få inspiration till ny julmat eller få idéer till vad du ska köpa för julklappar? Kanske hitta nya dekorationer till julgranen?
Ta en titt i någon av våra tidskrifter! Många av dem har den kommande julhelgen som tema för sina decembernummer.
I Antik och auktion får du tips på julklappar som man kan hitta i antikaffärerna. Det är alltifrån vackra gamla glas med tomtar till tjusiga vintage-kläder.

Allt om mat och Laga lätt innehåller båda massor av läckra recept på julmat. Här finns allt från glöggfest till nyårsmeny. Allt om mat är den klassiska tidskriften om mat och vindrycker som har funnits sedan 1970. Laga lätt är tidskriften för matälskaren i tidsnöd, som vill ha snabba, lättlagade recept som också är kaloriberäknade.

ICAKurien är en veckotidning som har funnits i många år, den utkom första gången 1942. Den sägs vara Sveriges mest lästa veckortidning och har under åren sett ut på olika sätt. Här skriver man om recept på mat och kakor, julblommor och ger både inspiration och handfasta råd.

För den som vill hålla vikten och ändå äta gott, kan det vara en idé att titta i tidskriften Må Bra, som utlovar håll vikten-garanti på sina julrecept! Du får också tips på hur du kan hålla dig pigg och frisk hela vintern!

Hus & Hem ger inredningstips och visar hur du kan få det mysigt till jul i hemmet.

Alla dessa tidskrifter finns på biblioteket! Du kan låna hem äldre nummer, det senaste numret får du titta i på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar