fredag 10 oktober 2014

Garanterad skrattfest…



Sugen på att skratta? Ta tillfället i akt och titta på The grand Budapest hotel. En stjärnspäckad film där alla levererar till fullo. Filmen The grand Budapest hotel kom 2014 och är regisserad av Wes Anderson.

Filmens frontfigur Gustave H, Ralph Fiennes, är ökänd för att förföra hotellets kvinnliga gäster. Något som han ser som sin ädlaste uppgift. Denna ”uppgift” sätter honom snart i klistret. En av hotellets rikaste kvinnor dör plötsligt och Gustave bestämmer sig för att åka och visa sin aktning. Väl på plats tar det hus i helvete när arvingarna får reda på att Gustave har ärvt en ovärderlig tavla. Gustave och Zero, den trogne lobby pojken, snor tavlan och flyr hals över huvud. Jagad genom landet av både lönnmördare och polis gör Gustave allt i sin makt för att de ska komma hem igen.

Detta är en fängslande historia som suger in tittaren och får denne att glömma att det är en film den ser på. The grand Budapest hotel är inte bara en snygg film den är underhållande också. Det bästa med filmen är att de humoristiska inslagen inte skriver tittaren på näsan utan de ligger där under ytan och får dig som tittare och tänka till lite. 

Det är verkligen en film jag rekommenderar att se och glöm för all del inte popcornen när du sjunker ner i soffan. /Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar