torsdag 13 juni 2013

Pappas appar!

PappasAppar.seUtbudet med appar för barn har växt kraftigt de senaste åren. Men det kan vara svårt att hitta appar av hög kvalité i App Store och Play butik. Många appar är på engelska, innehåller reklam eller är av andra anledningar inte passande för svenska barn.

Webbplatsen PappasAppar.se ger dig tips på bra barnappar som du kan ladda ner till iPad, iPhone och android. En del appar är gratis, andra får man betala för.

PappasAppar.se startades 2011 av Daniel Wieselberg, systemutvecklare och pappa till tre barn. Tillsammans med andra föräldrar letar han upp, testar och recenserar mängder av bra appar.
Målet med PappasAppar.se är att vara en tillförlitlig källa vad gäller utbudet av bra appar för barn. För att du som läsare skall kunna lita på recensionerna finns en tydlig policy. De skriver endast om appar och produkter som de gillar och tar inte betalt av företagen för att skriva recensioner.

Jag har fått många bra tips på spel och pedagogiska appar som jag laddat ner både till iPad och android. Min sjuåring har lagat mat till monster och jagat ordtjuvar.

Om du gillar sidan på Facebook, får du regelbundet tips på betalappar som tillfälligt är gratis!

Här hittar du länken till Pappas Appar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar