fredag 21 december 2012

Nya tidskrifter: MacWorld och Nostalgia rock'n'roll magazine


Nu har vi två nya tidskrifter på biblioteket: MacWorld och Nostalgia rock'n'roll magazine. De första numren har kommit och ligger på tidskriftshyllan.
MacWorld är en välkänd tidskrift bland Mac-användare som har funnits i flera år. Den riktar in sig på allt som har med Apple och deras produkter att göra, och då främst sådant som rör Mac, iPhone, iPad och iPod.
MacWorld passar både dig som använder din Mac privat och dig som använder datorn i jobbet. Du får tester av nya produkter på marknaden och steg-för-steg-guider som hjälper dig att göra även det komplicerade enkelt.

Nostalgia rock'n'roll magazine är en musiktidning som innehåller intressanta reportage om artister och band som slog igenom under 1950, -60 och 70-talen. Här finns dessutom artiklar om bland annat ljudanläggningar, musikinstrument, böcker, jukeboxar och skivor som är riktade till entusiaster som gillar t ex Elvis, Rolling Stones och AC/DC. Den passar också dig som vill gå på konserter.
Det senaste numret innehåller intervjuer med Jeff Lynne och Andy Scott från 70-talsbanden ELO och Sweet.   Där finns också reportage om Led Zeppelins Sverigebesök och om svenska rockkungar som Rock-Boris och Little Gerhard.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar